4 comentarii


 1. Weldon e greoi?
  mie mi se pare că, dimpotrivă, e foarte rapid pentru un vârf.
  golul din minutul 1 a venit tocmai datorită vitezei lui Weldon.


  • Opinia ta e bine venita!
   Dupa mine, golul din minutul 1 a venit, nu atat datorita vitezei lui Weldon, cat atitudinii lui Sergiu Costin.

   • caneto

    Atitudinea lui Sergiu Costin a fost cum a fost tocmai datorita faptului ca nu a contat pe viteza si insistenta atacantului,iar cand si-a dat seama ca a pierdut prim-planul la minge era deja tarziu,nu l-ar mai fi putut opri pe Weldon decat faultandu-l in careu.

    In opinia mea,bafta chioara a Cfr-ului in perioada 2006-2008 s-a numit “investitie”.Era o perioada de crestere,de acumulare,s-au dat bani grei pe jucatori,pentru Fabianni si Pereira peste 2 milioane de dolari per jucator,Cadu 750.000,Dubarbier 900.000,Culio 600.000,Amoreinha 1.000.000(sume aproximative,din memorie),si multi altii cu sume de transfer intre 300 si 600.000,iar cei liberi de contract(Y.Kone,Peralta) au incasat sume frumusele plus salarii pe masura.Tot pe vremea aia,Paszkany declara ca in 2-3 ani clubul trebuie sa ajunga sa se autofinanteze.In aceasta vara s-a cheltuit pentru 10 jucatori in total ca suma de transfer,cat pentru unul mediu de-acum patru ani, foarte probabil in detrimentul valorii individuale ai transferatilor.


    • Corecte ambele observatii.

     Poate nu e “bafta chioara” ci e investitie sau stiinta. Cert e a sunt exemple celebre de investitori care au dat multi bani pentru foarte putin. Un exemplu de investitie: Tanase.

Comentariile sunt închise.