3 comentarii


 1. a se remarca momentele în care au primit gol giuleștenii: prima dată cu două minute înainte de pauză, a doua oară cu două minute înainte de final (a treia oară nu mai contează).
  înainte de orice, Lucescu ar trebui să-i facă să înțeleagă că un meci (sau o repriză) se termină abia după fluierul final.

  « Eu cred ca Rapid merita macar un egal. Voi ce parere aveti? »

  părerea mea este că întotdeauna scorul meritat este cel realizat (cât timp acesta nu a fost afectat de erori grave de arbitraj sau de accidente naturale).


  • Da, pierderea concentrarii pe final de repriza e o problema serioasa. Buna observatie. N-am remarcat sa fie o problema generala in meciurile Rapidului.

   Sigur ca ce scrie pe tabela e rezultatul a ceea ce s-a intamplat in teren. Dar exista si “judecati de valoare” cu privire la evolutiile de ansamblu ale celor 2 echipe. O echipa poate sa joace foarte bine si sa piarda meciul pe o greseala individuala a unuia dintre componenti. Sigur ca si cel care a gresit e membru al echipei si greseala trebuie (si este) asumata, dar asta nu impiedica o privire asupra modului in care a evoluat echipa ca ansamblu.
   Unde mai pui ca greseala chiar poate sa fie urmare a unui ghinion (sare mingea dintr-un smoc de iarba…).
   Nu spun ca a fost cazul Rapidului in acest meci. Caut doar sa argumentez existenta unei impresii diferite de cea oferita de scorul de pe tabela.


Comentariile sunt închise.