7 comentarii

 1. ana

  As mai avea de comentat doar la nivel de organizare (fara sa discut despre gazon si prestatiile “vocilor” invitate).
  1. Iti imaginezi cum ar fi sunat imnul Romaniei intonat de Nicolae Furdui Iancu???
  2. Momentul premierii celor 4 mari fosti fotbalisti de catre UEFA a fost ….rusinos…Mai aveau putin si fluiera arbitrul inceputul meciului cu ei pe teren! Eu zic ca acesti oameni meritau un moment special.


  • 1. Au ales cantaretul dupa mimica si nu dupa voce. Inteleg ca nici n-a prea nimerit versurile! Poate alta data.
   2. Corect. Foarte prost organizat. Cand reusesti sa aduni la un loc asemenea jucatori, merita sa le si acorzi atentia cuvenita. Boloni nici nu a apucat sa salute publicul. Comentatorul il prezentase deja pe Popescu.

   Ce cautau fetiscanele alea langa ei? Intre ei? Sa ii eclipseze?

 2. Ionut Daus

  Trecand peste eternele probleme organizatorice si gustul amar lasat dupa vizionarea meciului, ce mi-a ramas mie in minte sunt urmatoarele:
  1. Remarcatii:
  - Chiriches – exceptional. Daca si-ar conserva calitatea jocului prestat si la echipa de club, nu-l mai scoate nimeni din echipa nationala.
  - Luchin – cu mici greseli sau mai bine zis temeri in tatonarea adversarului si el este un plus pentru nationala, ramane de vazut daca ii poate lua fata lui Sapunaru.
  - Goian – experienta isi spune cuvantul.
  - Rat – mici ezitari, dar bun jocul per total.
  - Lazar – foarte util la jumate

  2. “Trompetele”
  - Tanase – nici nu stiu ce sa spun ca sa nu repet remarcile din posturile anterioare referitoare la jucator. Ma uitam ca in anumite momente vedea excelent jocul insa baiatul asta cred ca nu stie sa loveasca mingea. Pase simple gresite, centrari aiurea.
  - Bourceanu – un fel de Nicolita dar care joaca pe centru :). Vrea dar nu prea ii iese. Isi permite sa jongleze cu mingea la 18 m de poarta proprie (acelasi lucru l-a facut si Tanase) si are o interventie de penalty la Rybery (sa-i multumeasca arbitrului).

  3. Inexistentii:
  - Cocis – foarte apatic.

  In rest s-au evidentiat si Marica prin disponibilitatea la efort si Stancu, de asemenea prin plusul (prea putin) adus in atac dupa intrarea lui. Nicolita, eternul maratonist, a uimit prin cele doua lovituri libere executate aproape perfect, insa in schimb doar alergam, alergam,alergam. Ca o parere personala … nu are cum sa-i mai ia fata “piticului”. Pacat ca nu s-a gandit cand a luat al doilea galben cu Luxemburg. Era util.

  Nea Piti a stiut el cum sa inchida jocul. Una peste alta … PALMARESUL conteaza :). De parca ar fi vreo diferenta intre 0-0 si 0-1. Ahh … exista 1% sanse de calificare in mintea lui nea Piti.


  • Spuneam ca nu am ce sa reprosez nici unui jucator.
   Il uitasem pe “prietenul meu” Tanase…
   Sunt de acord cu tine in privinta lui Tanase (asta ca sa nu adaug si eu), dar nu si vis-a-vis de Bourceanu si Cocis.
   Bourceanu si-a facut treaba. Nu se asteapta constructie de la el, iar de “iesit” n-a iesit la nimeni. Nici nu avea ce sa iasa cand tactica este antijocul.
   Bogdan Stancu (varf de atac!) a intrat ca sa se apere la Sagna. Nimic altceva!

   Putea sa vina si mama lui Torje, si Hagi, si Dobrin. Daca il ascultau pe Piturca, tot asta era jocul.
Comentariile sunt închise.