4 comentarii


 1. Ce au facut au jucat iar aeriana, sau au inceput si ei sa mai dea pase, mar interesa cand joca echiple in europa ai pe undeva pe aici ceva si pe ce program :d?


  • Joi, 20 octombrie:
   Maccabi Haifa – Steaua / ora 20:00 / ProTV
   Rapid – Legia Varsovia / ora 22:00 / ProTV
   Sporting – FC Vaslui / ora 22:00 / probabil Sport.ro (de verificat!)


 2. nu, nici al doilea roșu n-a fost corect – ploieșteanul nu mai controla mingea, deci nu era situație iminentă de gol (arbitrul o fi rămas cu mintea acum câțiva ani, când se dădea roșu dacă faulta ultimul apărător).

  iar repetarea penaltiului din prelungiri spune totul despre valoarea centralului: gestul nesportiv a fost comis de sibieni, iar el îi i-a amendat pe ploieșteni, transformând un gol marcat deja (cât se poate de corect), într-unul nu sigur, ci doar probabil.
  apoi, la repetarea penaltiului: dacă i-a dat galben portarului pentru nesportivitate la prima executare, era obligat să-i dea și al doilea galben, din exact același motiv, la a doua executare – că portarul s-a întors cu spatele sau că a rămas încremenit, este exact același lucru din acest punct de vedere.

  nu că sunt dur, dar un asemenea arbitru nu are ce căuta pe teren.
  una este să nu vezi corect dacă a fost sau nu fault, cu totul alta să iei decizii absolut imbecile, precum repetarea acelui penalti.
  fie nu știe regulamentul, fie se pierde cu firea și nu este în stare să raționeze „la cald” – indiferent de motiv, NU are competența necesară pentru a arbitra.


  • Ploiesteanul n-a mai controlat mingea in urma faultului. La momentul faultului era cu mingea la picior si tocmai depasea portarul… Portarul era in pozitie clara de ultim aparator.

   Corect, nu trebuia repetat dar nici nu trebuia al doilea galben. Portarul a fost in pozitie corecta si poate oricand invoca faptul ca alegerea lui a fost sa astepte pentru ca a fost convins ca urmeaza un sut pe centrul portii, sau ca a fost surprins de rapiditatea executiei si nu a mai apucat sa reactioneze… Nu-l poti sanctiona pentru asta.

   Eu cred ca s-a pierdut cu firea. E posibil ca totul sa fi plecat de la primul rosu aratat sibienilor. Pe langa greselile strigatoare la cer a facut greseli la faze normale de joc.

Comentariile sunt închise.