5 comentarii 1. « Poate ca stiu ce stiu conducatorii Vasluiului atunci cand creaza presiune asupra arbitrilor prin interminabilele lor lamentari »

  nu doar presiune mediatică, ci și intervenții directe „unde trebuie”.
  și acei conducători, numiți Adrian Porumboiu, mai știu și cum să fure și să urle apoi ca din gură de șarpe, convingând lumea că ei au fost cei furați.
  meciul cu CFR spune totul.
  probabil că și acesta, nu știu.
  și cel cu Dinamo, însă în acest caz și adversarul a avut urlători profesioniști, iar până la urmă impresia rămasă a fost cea corectă.
  pun pariu că la fel va fi și cu U Cluj (adică Vaslui va fi avantajată clar de arbitri, iar dacă va pierde va face un scandal-monstru).

  doar cu Rapid n-a făcut scandal Porumboiu.
  prima etapă, Rapid-Vaslui 3-0, fără circ.
  mă miram atunci de ce a fost liniște.
  s-a aflat zilele acestea de ce: Porumboiu avea toate motivele să nu-l supere pe Copos, din motive care țin de afacerile industriei fotbalistice.


  • Mie mi s-a parut un arbitraj favorabil Vasluiului. Nu vorbesc numai de faza penaltiului ci de maniera generala.
   Nu stiu daca exista “interventii directe unde trebuie” si prefer sa nu iau in calcul asta.
   Ma gandesc ca, in buna traditie a trepadusilor de partid, nu este nevoie de o indicatie clara ci este suficienta sugestia. Trepadusii ar face orice ca sa intre in gratiile sefului (sau, ca sa se puna bine cu…) asa ca reactioneaza la orice sugestie…
   In fotbalul romanesc exista o moda ce pune in fisa postului conducatorilor de club crearea de strategii de intimidare a arbitrilor (in primul rand) si a adversarilor. In principal prin media. Cred ca asa a ajuns MM Stoica sa se autoproclame cel mai bun conducator de club – are voce puternica in media.
   Remarc in ultima vreme si la CFR aceeasi moda. Probabil ca Muresan are prea mult bun simt si atunci Paszkany s-a vazut pus in situatia de a prelua sarcina.Comentariile sunt închise.