8 comentarii

 1. muresan dorin

  Foarte adevarat ce spui.Am avut o etapa “perfecta”, in paranteza fie spus, totul a ramas la fel ca inainte, mai putin “circul”.
  Toata stima pt. CFR (Paskany a spus ca nu joaca nimic si are perfecta dreptate) pentru ca “reuseste sa delege arbitri la toate meciurile”. “Capii” granzilor ar trebui sa-i propuna lui Mitica si “Nasului” (ca doar sant parteneri de table, barbut si sprit) sa mute sediul CCA in Gruia.
  Altfel spus chiar nu-si dau seama ca sant “INFANTILI” ?
  Oricum , se pare ca avem un campionat extrem de interesant.Tu ce crezi?


  • Campionatul este interesant, fara discutie.

   Paszkany pare mult mai echilibrat, dar a avut si el iesirile lui. Adu-ti aminte de super soft-ul care a vazut mingea in poarta la meciul cu Dinamo…
   Oricum, alt limbaj.

 2. george

  Arbitrajul de pana acum este acceptabil,nu avem cultura fotbalistica ptr. a accepta unele greseli.Patronii nostri de mucava nu vor sa recunoasca impotenta si slabul management al propriilor angajati sau chiar al lor personal.Ma mir de gura mare a lui Porumboiu,care stie foarte bine ce greseli uriase a avut in arbitraj,face pe fata mare.La noi ,primii care ar trebui sa invete regulamentul sant asa zisii -patroni-,intotdeauna avem un “acar Paun” si in cazul de fata avem arbitrii.


  • Pana sa invete conducatorii regulamentul, se pare ca nici antrenorii nu sunt prea interesati. Inteleg ca, de curand, a fost un seminar in care s-au prezentat noile prevederi. Singurul antrenor interesat a fost Daniel isaila.

 3. Muresan Dorin

  O fi domnul Arpi neamt, maghiar, roman, sas, svab sau ce o fi, dar tot in “Liga lu’ Mitica activeaza, asa ca “e baiat bun, e de-al nostru”!


  • Nu stiu ce sa spun… Paszkany pare, totusi, din alta clasa. E un domn. Chiar si atunci cand exagereaza.


 4. In fotbalul romanesc se tipa si cand nu este cazul. Steaua si Dinamo acuza doua tipuri de arbitraj care in momentele cheie ale partidei le-au fost favorabile.


  • Nu stiu daca le-au fost favorabile. Eliminarea lui Niculae a atarnat destul de greu.
   Steaua nu are chiar nici un motiv sa faca scandal.

Comentariile sunt închise.