5 comentarii


 1. de-a dura lex

  ca suporter al CFR, eu spun că Mureșan a fost eliminat în mod corect :)
  e drept, și mureșenii puteau primi două roșii: 1) Ghionea roșu direct, pentru intrarea la Sougou de la sfârșitul primei reprize (șut în burtă, mingea fiind plecată de mult); 2) Astafei roșu direct, pentru o intrare la Nicoară; 3) același Astafei, trecând peste faza amintită, pentru că a meritat vreo 5 galbene, neacordate.
  eu asta i-aș reproșa arbitrului, că a fost mult prea blând cu Astafei.
  dar am observat de mult că jucătorii de națională sunt iertați de arbitri în campionat.
  așa a fost iertat și Mureșan, de multe ori, așa a fost iertat și Astafei.
  iar Mureșan, nemaifiind convocat la națională, nu mai este iertat în campionat :)


 2. Cum nu sunt suporter al CFR, pot sa nu fiu de acord cu tine in privinta eliminarii lui Muresan. La cel de-al doilea galben, Muresan a oprit atacul vazand ca mingea a plecat din piciorul lui Bumba. In orice caz, nu era un atac de galben pentru ca Muresan si-a atins adversarul cu genunchiul si nu cu talpa. Parerea mea este ca a fost un fault de joc, puternic accentuat de Bumba.
  Astafei e usor bezmetic in alergare si de aici vin si accidentarile. Cea mai grava fiind propria accidentare, tot dupa o intrare bezmetica. Nu stiu daca merita rosu. Poate ca daca ar fi eliminat s-ar mai linisti si el.
  La Ghionea e greu sa stabilesti intentie. “A vrut sa joace mingea si din elan si-a lovit adversarul”… La fel, lovitura nu a fost cu talpa. Era usor exagerata o eliminare.
  Raman la parerea ca cea mai grava eroare a fost eliminarea lui Muresan.

  • de-a dura lex

   am înțeles că la faza celui de-al doilea galben, Mureșan a făcut 3 faulturi în decurs de 30 de secunde.


   • Daca-i asa, atunci cartonasul e meritat. Eu nu-mi aduc aminte sa fi fost asa. Din contra. Chiar ma gandea ca, fiind inceput de repriza si primul fault, ar fi trebuit sa-l treaca cu vederea.

Comentariile sunt închise.