2 comentarii

 1. Muresan Dorin

  Este foarte greu sa ajungi in varf. Este enorm de greu sa te mentii .
  Oricum , felicitari Barcelonei, care a dus fotbalul la “sublim”! In randul oricarei echipe vin si perioade mai proaste.”Extraterestrii” au dominat, si probabil ca o sa mai domine fotbalul.
  Pe de alta parte, este obligatoriu ca cineva sa gresasca.Tu, de exemplu, daca erai antrenorul londonezilor, ce tactica ai fi abordat? Ai fi ales spectacolul sau calificarea?
  Daca-ti aduci aminte, am zis ca am ceva reticente cu privire la finala de vis Barca-Real, si pe deseara, voi tine pumnii lui Bayer.
  Din pacate ( sper sa nu am dreptate) vor incepe problemele financiare, atat pt. extrarerestri cat si pt. galactici – stii ca au datorii imense! Vor fi nevoiti sa vanda si vor “sparge gasca” din pacate.
  Oricum felicitari lui Chelsea, si pariez ca in maxim patru ani , Dan Petrescu va ajunge antrenorul lor!


  • Si eu cred ca tot Barcelona va domina fotbalul european in sezonul urmator. Dar au nevoie de intariri pentru a putea sa ruleze fara probleme mai multi jucatori.

   Nu sunt antrenor si nici nu incerc sa judec ca unul. Sunt un simplu spectator care asteapta spectacol de la fiecare joc.

   Probleme financiare exista de mult. Nu pare sa conteze. Cu problemele astea financiare in spate, Real a dat peste 100 de milioane de euro pentru Ronaldo si ceilalti…

   Ii tin pumnii lui Dan Petrescu.

Comentariile sunt închise.