Tirgu Mures – Gaz Metan Medias, scor 1-0, Liga 1, Etapa 25

Gazul a intrat in zona periculoasa!

Tirgu Mures FCM vs Gaz Metan MediasRevenirea lui Sabau la Tirgu Mures a parut ca a reusit sa miste lucrurile in bine. Au urmat cateva rezultate bune, inclusiv acesta. E foarte adevarat ca muresenii nu prea aveau unde sa mai cada dupa perioada lui Lacatus. Erau sub pamant.

Pe de alta parte, socul schimbarii antrenorului pare sa fi trecut. Tirgu Mures a facut un joc slab. Prima repriza, in special, a fost foarte slaba. Echipa s-a intors la jocul inchis, disciplinat dar fara orice urma de stralucire, pe care l-a avut in prima parte a campionatului.

Gazul a parut ca se trezeste abia in clipa in care a luat gol. Pustai a facut schimbari si jocul s-a ameliorat. Mediesenii au stapanit ultima parte a meciului si au ratat cateva ocazii imense de a egala. Un meci egal ar fi fost mult mai aproape de adevar.

Cu 28 de puncte, Gaz Metan Medias este la numai 3 puncte de ultimul loc care duce in Liga 2. Pustai pare puternic axat pe meciul din cupa cu Dinamo. Nici nu stiu daca e bine pentru ei sa castige cu Dinamo. Daca se intampla, atunci vor avea finala cupei ca target si nu-i exclus sa uite de campionat.

A marcat: Astafei (’61).

FCM Tirgu Mures: Albut – Vagner (Ljubojevici ’59), E. Nicu, Cordos, Sepsi, Szilagyi – Astafei, Kirita, Ilyes, Bumba (Ghionea ’72) – Subotici (Bujor ’46). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

Gaz Metan Medias: Plesca – Ciuca, Muth, Markovici, Vukadinovici – Todea (Tahar ’68), Issa Ba – Buzean (Dudita ’80), Nicandro (Avram ’68), Petre – Vitinho. Antrenor: Cristian Pustai.

Comentariile sunt închise.