4 comentarii

 1. muresan dorin

  Intr-un fel sunt de acord cu tine.
  Steaua, intradevar, joaca, ti-am mai spus asta.CFR, de obicei nu joaca fotbal. Pe “TEATRUL Viselor,
  dupa parerea mea, a tinut piept cu brio lui MU. In tur, tot cu MU, in prima repriza, au jucat bine,in a doua au jucat in stilul caracteristic. Cu Braga, dupa mine, cel putin in retur, au jucat din nou bine.
  In campionat, sunt “varza a la cluj”. Dupa mine, au o atitudine neprofesionista.
  Dar, astea,sunt statistici. Cele 10 puncte ale CFR, si cele 11 ale Stelei, sunt mina de aur pentru fotbalul romanesc! Noi , toti romanii, aveam nevoie de o mare victorie pe unul din marile stadioane, cu o echipa care face parte din ” STELELE CE COMPUN sigla UCL”(citat, A.P.) Ca intamplarea a facut sa fie victoria CFR-ului, conteaza mai putin. Nea Mircea, spunea ca in zece ani se construieste o echipa puternica.CFR a inceput sa “scoata capul” in Europa , abia de cinci ani.As vrea sa patesc ca MM, dar nu cred ca o echipa din Romania va ajunge foarte repede la nivelul minerilor lui nea Mircea .
  Steaua a dominat, recunosc, dar steril.Cum ar fi aratat Steaua in acest sezon fara Rusescu? Nu el este eroul ?
  Sa lasam statisticile, si sa ne bucuram de rezultate, si sa felicitam echipele!

  • ana

   Fotbal fan….astept un articol despre ” steaua” Stelei…..Cum zice Dorin: ” Cum ar fi aratat Steaua in acest sezon fara Rusescu?” :)


   • Imediat ce-mi fac putin timp va voi spune si parerea mea despre Rrrrraul…


  • Dorin, CFR a jucat “bine” in majoritatea meciurilor din Champions League. Asa a strans 10 puncte. Problema este ce inseamna acest “bine”…

Comentariile sunt închise.