2 comentarii

 1. muresan dorin

  ”De la pomu’ laudat…”, de data asta s-a umplut sacul! Ce sa facem daca a lipsit ”muza”?(vorba lui
  ”tata” Puiu) Nu sunt de acord nici cu Il Luce care a declarat ca ar fi trebuit sa stea la ”cutie”. Putea sa fie oricine pe teren, Chiriches, Raul, sau oricine din mamaLIGA lu’ Mitica, rezultatul era acelasi.
  Acesta e nivelul, asta e valoarea. Reghe, ar trebui sa faca apel si la modestie, sa judece obiectiv, ca vorba ta, copacul i-a cazut direct in cap! Si daca nu face asta, risca mult sa-i mai cada si alti copaci.Uneori, merge si cu ”focu la ei”, dar numai din intamplare.
  Totusi, Stanciu si Gardos, au jucat foarte bine dupa parerea mea.
  Sper ca antrenorul si nu numai, sa fi invatat ceva, ca altfel …

  “Succesul negestionat corect produce daune mai mari decît eşecul”, spunea Rinus Michels, creatorul marelui Ajax.


  • Nu-i exclus ca “tata” Puiu sa fi avut ceva dreptate. Poate ca Georgievski zbura mai repede…

   Ba eu sunt de acord cu Lucescu. Nu stiu faca “stat la cutie” este exprimarea cea mai buna, dar nici n-ai voie sa te repezi ca turbatu’ cu capul inainte.
   Unu la unu, toti jucatorii lui Chelsea sunt peste cei ai Stelei. In cazul asta trebuie sa-ti asiguri spatele de 2 ori daca vrei sa ai vreo sansa. Trebuie sa incerci sa te feresti cat mai bine (vezi dublajul la Georgievski) si sa descoperi punctele mai slabe ale adversarului. Acolo incerci sa pui presiune.

   Ma rog. Din gura e usor.
   Problema este ca Steaua joaca un singur lucru indiferent de adversar, conditii, etc. Parca nu se pregatesc decat fizic si psihic inaintea oricarui meci. E nevoie de mai mult.

Comentariile sunt închise.